Полуничний омлет-суфле

Все буде смачно

iStock-5845746402

полуниця – 300 г 

яйця – 3 шт.

вершки 33% – 75 мл

вершкове масло – 30 г

борошно – 10 г 

цукрова пудра – 20 г

цукор – 40 г

базилік – 3 гілочки

Готуємо полуничний омлет-суфле:

1. Білки збийте з цукром, жовтки – з борошном. Додайте в миску з жовтками та борошном – вершки, ще раз збийте. Потім додайте збиті білки і акуратно перемішайте.

2. Викладіть на пательню вершкове масло, розтопіть його. Перелийте яєчну суміш і обсмажте омлет з 2-х боків.

3. Збийте у блендері 150 г полуниці з цукровою пудрою і додайте базилік. Інші 150 г полуниці поріжте та викладіть на омлет.

4. Згорніть омлет навпіл і перекладіть на блюдо. Посипте цукровою пудрою, прикрасьте базиліком. Подавайте з полунично-базиліковим соусом.