Паелья з коропів та раків

Все буде смачно

короп – 3 кг (2 шт.)

раки – 9 шт.

раковий відвар – 500 мл

квасоля стручкова – 200 г

перець болгарський – 2 шт.

помідори  – 2 шт.

рис круглозернистий – 240 г

часник – 2 зубчики

вино червоне сухе – 100 мл

петрушка – 20 гілочок

паприка суха мелена – 3 г

сіль – 20 г

перець чорний мелений – 3 г

олія – 80 мл

Філе коропа, нарізане кубиком 2 см, обсмажте до напівготовності у сковороді з високими бортами. Додайте відвар з раків та м‘ясо з хвоста і клешень варених раків. Тушкуйте під кришкою на малому вогні 5 хв.

Болгарський перець очистіть та наріжте спочатку уздовж на 6 смужок, а потім упоперек навпіл. Обсмажте 5 хв. Додайте подрібнені помідори без шкірки. Тушкуйте 2 хв.

Пересипте овочі до коропа з раками. Тушкуйте 6 хв. під кришкою. Додайте сіль, перець, паприку, стручкову квасолю, рис та вино, перемішайте. Готуйте під кришкою ще 10 хв.

У подрібнювачі перебийте часник з петрушкою на пасту. Викладіть пасту невеличкими порціями на поверхні паельї. Тушкуйте ще 5 хв.