Солянка з коропа

Все буде смачно

короп – 1 кг

філе судака – 300 г

корінь пастернаку – 1 шт.

морква – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 2 шт.

томатна паста – 150 г

огірки солоні – 3 шт.

огірковий розсіл – 250 мл

печериці мариновані – 150 г

вершкове масло – 70 г

лимон – 1 шт.

оливки (без кісточок) – 6 шт.

лавровий лист – 2 шт.

чорний перець горошком – 5 шт.

сіль – 3 г

цукор – 25 г

чорний мелений перець – 3 г

вода – 2 л

Почистіть рибу, відріжте голову, наріжте коропа шматками, завтовшки 3-4 см. У каструлю викладіть голову без очей та забрів, шматки коропа, очищені та нарізані кільцями моркву і корінь пастернаку, залийте водою. Варіть 1 год. після закипання.

За 10 хв. до готовності додайте лавровий лист та чорний перець горошком. Процідіть бульйон у іншу каструлю, знову поставте на вогонь. Моркву з пастернаком та голову коропа викиньте, а рибу розберіть на шматочки без кісток.

У розігрітій з вершковим маслом пательні обсмажте нарізану кубиком цибулю, додайте очищені від шкірки та порізані кубиком солоні огірки, а також томатну пасту і рибний бульйон. Протушкуйте 5-7 хв. та додайте цукор, огірковий розсіл, подрібнені оливки і мариновані гриби.

Після закипання покладіть в бульйон порізане кубиком філе судака без шкірки, а також шматочки коропа, варіть 5 хв. Додайте засмажку. Посоліть, поперчіть, доведіть солянку до кипіння та зніміть з вогню. Дайте настоятися 25 хв., подавайте з лимоном, сметаною та подрібненою кінзою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля