Рибні зрази

Все буде смачно

короп – 1 кг

вершкове масло – 50 г

олія – 80 мл

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

білий хліб (черствий) – 150 г

молоко (2,5%) – 125 мл

петрушка – 2 гілочки

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

сушений чебрець – 3 г

панірувальні сухарі – 100 г

для начинки:

філе горбуші – 200 г

вершкове масло – 50 г

олія – 20 мл

цибуля – 1 шт.

петрушка – 2 гілочки

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

З очищеного коропа зріжте філе, видаліть кістки, зріжте шкірку, наріжте філе довільними шматками. Двічі пропустіть рибу через м´ясорубку з дрібною решіткою. Також відправте у м‘ясорубку замочений у молоці та відтиснутий хліб без скоринки.

Порізану півкільцями цибулю та кільця моркви обсмажте 10 хв. у суміші олії та вершкового масла. Пропустіть через м‘ясорубку. Подрібніть петрушку, половину відправте у фарш, перемішайте. Додайте сіль, чорний мелений перець та чебрець.

Для начинки – обсмажте на суміші масла та олії подрібнену цибулю, додайте шматочки філе горбуші без шкірки, сіль та перець. Тушкуйте 5 хв., зніміть з вогню та додайте петрушку, що залишилася.

Сформуйте зрази: викладіть на долоню 1,5 ст. л. фаршу, розплескайте його, покладіть начинку та защипніть краї фаршу. Обкачайте зрази у панірувальних сухарях та обсмажте по 7 хв. з кожного боку.