Короп, запечений з начинкою з яєць

Все буде смачно

короп дзеркальний – 1,7 кг

яйця – 5 шт.

олія – 40 мл

вершкове масло – 20 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

зелена цибуля – 5 пер

З очищеної від луски риби дістаньте нутрощі через місце відрізання голови,  черево не розрізайте. Зробіть по спинці повздовжній розріз з обох боків хребта. Виріжте хребет та реберні кістки. Відкрийте коропа «книжкою». Промийте, натріть сіллю та меленим перцем.

Для начинки – відварені накруто яйця наріжте кубиком, змішайте з подрібненою зеленою цибулею та сіллю.

Викладіть пласт риби шкіркою донизу у форму для запікання, змащену олією. Зверху покладіть начинку, відступаючи по 2 см з боків. Боки коропа змастіть м´яким вершковим маслом.

Накрийте форму фольгою, відправте у розігріту до 180°С духовку на 20 хв. Зніміть фольгу і залиште рибу допікатися ще на 10 хв.