Короп слайсами

Все буде смачно

короп – 1,5 кг

олія – 250 мл

часник – 1 зубчик

корінь імбиру – 50 г

борошно – 160 г

кукурудзяна крупа – 50 г

грейпфрут – 1 шт.

мелений коріандр – 3 г

кмин – 3 г

чебрець – 3 гілочки

сіль – 20 г

чорний мелений перець – 9 г

Рибу очистіть від луски та нутрощів, зріжте плавники, видаліть зябра. З обох боків коропів через кожні 5 мм зробіть поперечні надрізи, перерізаючи дрібні кісточки. Натріть рибу сіллю та перцем.

Для паніровки – змішайте борошно, сіль, коріандр, кмин та кукурудзяну крупу. На розігріту з олією пательню викладіть очищений часник та шматочки імбиру. Обкачайте коропів у паніровці та обсмажте з кожного боку по 10 хв.

Викладіть рибу на паперові рушники. Перед подачею полийте соком грейпфрута, присипте листям чебрецю.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля