Сацибелі від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Для соусу Сацебелі:

Волоські горіхи – 300 г
Часник – 0,5 шт.
Гранатовий сік – 100 мл
Вода – 150 мл
Червоний мелений перець – 2 ч.л.
Паприка – 0,5 ч.л.
Кінза – 10 г
Сіль – 1 ст.л.

Приготування соусу Сацебелі:

Горіхи стовкти з перцем, сіллю, часником і кінзою. Розтерти до пастоподібного стану. Додати паприку і пасту розвести водою, додати гранатовий сік по ложці.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля