Класичний шашлик від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Для класичного шашлику:

Шия старої свинини – 800 г
Шия молодої свинини – 800 г
Червоне сухе вино – 350 мл
Сіль – 2 ст.л.
Перець – 2 ч.л.
Мінеральна газована вода – 500 мл
Оливкова олія – 50 мл
Ківі – 1 шт.

Приготування шашлику з свинини:
М’ясо нарізати кубиками по 5 см. Молоде м’ясо залити теплим червоним вином, додати сіль. Старе м’ясо залити мінеральною газованою водою і натерти ківі, додати сіль. М’ясо залишити маринуватися на 2 години. М’ясо віджати, змастити маслом з чорним перцем, нанизати на шампури. Смажити на добре розігрітому вугіллі за 6 хвилин з кожного боку. Подавати гарячим.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля