Класичний маринад для шашлику зі свинини від Ігоря Місевича

Все буде смачно

Ігор Місевич розповів, як приготувати класичний маринад для шашлику зі свинини, щоб друзі влаштували вам справжні овації. З цим рецептом класичного маринаду для шашлику ваш пікнік буде найсмачнішим!

Інгредієнти:

  • ошийок старої свині800 г
  • ошийок молодої свині800 г
  • червоне сухе вино350 мл
  • сіль2 ст. л.
  • перець2 ч. л.
  • мінеральна газована вода500 мл
  • оливкова олія – 50 мл
  • ківі1 шт.

873260Приготування:
М’ясо наріжте на кубики зі сторонами по 5 см. Молодий ошийок залийте теплим червоним вином і посоліть. Старий ошийок залийте мінеральною газованою водою, додайте натертий ківі і посоліть. Маринуйте м’ясо 2 години. Відіжміть м’ясо, змастіть його маслом з чорним перцем і нанизуйте на шампури. Смажте на добре розпеченому вугіллі по 6 хвилин з кожного боку. Подавайте гарячим.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля