Шашлик з риби на мангалі: рецепт

Все буде смачно

Що ви готували на минулі травневі? Швидше за все, шашлик зі свинини. І на позаминулі ви теж напевно готували саме цю страву. Чому б не спробувати цього разу якось урізноманітнити меню пікніка? Спробуйте засмажити на тому ж мангалі шикарні стейки лосося. Так, страва обійдеться дорожче, але смак шашлику з ніжної червоної риби в маринаді з бальзамічного оцту, чебрецю і часничку – 100% нікого не залишить байдужим.

Читайте також: смачні весняні салати – прості рецепти з фото

Інгредієнти:

стейк лосося (сьомги або форелі) – 3 шт.
лимони3 шт.

Для маринаду:

чорний бальзамічний оцет3 ст. л.
часник1 зубчик
чебрець0,5 ч. л. сухого або свіжого
чорний мелений перець
сіль

Приготування:

Змішайте бальзамічний оцет, часник, чебрець, перець і сіль.

Рибні стейки змастіть маринадом і залиште на 15 хвилин.

Обсушіть стейки.

Лимони наріжте тонкими кружечками і викладіть на решітку.

Зверху покладіть рибу і зновулимони.

Запікайте рибу з двох сторін приблизно 10 хвилин.