Картопля у фользі на багатті: як приготувати корисну страву?

Все буде смачно

Шашлик – центральна страва будь-якого кулінарного меню під час травневих виїздів на природу. Але яким би смачним не було соковите м’ясо, обсмажене на розжареному вугіллі, об’їдатися їм без гарніру якось не по-людськи. Потрібно наготувати і різних салатів, і пікантних соусів, і свіжого хліба, а у якості гарніру найкраще запекти картоплю у фользі. Вийде не тільки смачно, а ще й корисно, адже у запеченій картоплі міститься велика кількість цінного для організму калію. Рецепт страви елементарно простий, головне – не забудьте використовувати нашу фішку з морозивом!

Читайте також: як приготувати шашлик з риби

Інгредієнти:

картопля – 3 шт.
часник3 зубчики
чорний мелений перець
сіль
цедра лимона
розмарин, фенхельщіпка
масло вершкове3 ч. л.
пломбір3 ст. л.
оливкова олія

iStock-474085556

Приготування:

Чисту картоплю в шкірці проколіть виделкою в декількох місцях і змастіть оливковою олією.

На лист фольги покладіть часник, сіль, перець, розмарин, фенхель і кілька шматочків цедри лимона. Зверху викладіть картоплю.

Посередині кожної бульби зробіть надріз хрестнавхрест і покладіть на нього шматочок вершкового масла.

Загорніть картоплю у фольгу зі спеціями і запікайте у гарячому попелі приблизно 40 хвилин.

Потім обережно відкрийте фольгу, покладіть на розріз пломбір і на 3 хвилини залиште бульби допекаться разом з морозивом на решітці.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля