Молочні тістечка з хліба

Все буде смачно

молочні тістечка з хліба

хліб житній – 250 г

сметана (15%) – 200 мл

молоко (2,5%) – 200 мл

цукор – 250 г

яйця – 5 шт.

лимон – 1 шт.

полуничний джем – 60 мл

молочний шоколад – 90 г

борошно – 15 г

Підмерзлий житній хліб натріть на терці. Жовтки змішайте зі сметаною, додайте хлібні крихти, лимонний сік та збиті з цукром білки. Перемішайте.

Викладіть тісто у форму з пергаментом, випікайте 35 хв. за температури 160°С. Готовий корж остудіть та розріжте на два пласти.

Для крему – закип‘ятіть молоко з цукром. Окремо з‘єднайте яйце та борошно, влийте трохи молока та перемішайте до однорідності. Потім влийте кипляче молоко з цукром та варіть на слабкому вогні, безперервно помішуючи, до загущення. Зніміть крем з вогню та додайте джем.

Перекладіть коржі кремом, поверхню торта присипте тертим шоколадом, розріжте його на порційні шматочки.

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля