Іспанський десерт «Пан де калатрава»

Все буде смачно

батон – 500 г

молоко (2,5%) – 1 л

яйця – 7 шт.

цукор – 350 г

кориця – 1 паличка

лимон – 1 шт.

вода – 120 мл

Закип’ятіть молоко разом з паличкою кориці та цедрою лимона, процідіть та остудіть. Яйця збийте з цукром у пишну піну, потрохи вливаючи тепле молоко.

З батону зріжте скоринку та наріжте його скибочками. З води та цукру зваріть карамель, додайте до неї 1 ст. л. гарячого молока, перемішайте та зніміть з вогню.

Вилийте у форму карамель так, щоб вона покрила дно та стінки. На карамель викладіть шматочки батона. Залийте хліб яєчно-молочною сумішшю. Поставте форму у деко, на третину наповнене водою. Відправте у розігріту до 180°С духовку на 30 хв.

Після цього залиште десерт у формі на півгодини за кімнатної температури, потім поставте на 1 год. у холодильник. Перед подачею – переверніть десерт на блюдо.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля