Хлібний торт

Все буде смачно

хлібний торт

черствий чорний хліб – 200 г

яйця – 8 шт.

цукор – 350 г

мелена кориця – 3 г

вишневе варення – 150 г

вершкове масло – 25 г

вершки (33%) – 500 мл

сир (9%) – 250 г

ванільний цукор – 20 г

коктейльні вишні – 16 шт.

волоські горіхи (смажені) – 150 г

м’ята – 2 гілочки

Приготуйте коржі: м’якуш чорного хліба перебийте на крихту. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор, корицю та хліб. Перемішайте.

Дно роз’ємної форми вистеліть пергаментом, борти змастіть маслом. Вилийте тісто, запікайте за температури 180°С 15 хв. Готовий корж остудіть, не виймаючи з форми. Потім розріжте на 3 коржі.

Для крему – збийте вершки з цукром та ванільним цукром. Додайте сир та збивайте до загущення та однорідності.

Перший корж змастіть вишневим варенням, накрийте другим коржем та змастіть його кремом, присипте подрібненими горіхами, накрийте третім коржем та покрийте увесь торт товстим шаром крему. Поставте у холодильник на 2 год.

Для оздоблення – центр торту присипте подрібненими горіхами, по краю відсадіть краплі з крему, викладіть коктейльні вишні та листочки м‘яти.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля