Хлібний кекс з рибою

Все буде смачно

хлібний кекс з рибою

батон – 500 г

хек розморожений (філе) – 800 г

сьомга свіжа (філе) – 200 г

яйце – 4 шт.

цибуля – 2 шт.

молоко (2,5%) – 140 мл

сир «пармезан» – 20 г

вершкове масло – 50 г

шампіньйони – 400 г

мариновані огірки – 3 шт.

сир (9%) – 25 г

олія – 100 мл

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 5 г

мускатний горіх – 1 г

куркума – 3 г

Обсмажте до золотистості подрібнену цибулю, викладіть. На цій же пательні обсмажте нарізані кубиком шампіньйони, наприкінці приправте їх чорним меленим перцем. Окремо обсмажте кубики сьомги.

Збийте яйця з молоком та сіллю до однорідності, додайте до грибів. Смажте до готовності яєць (2 шт.). З батона зріжте скоринку, м’якуш покришіть та залийте молоком на 20 хв.

Через м’ясорубку з дрібною решіткою двічі пропустіть філе хека та розмочений у молоці хліб, додайте сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх та сир. Потім додайте збиті яйця (2 шт.), розтоплене вершкове масло, перемішайте фарш та відбийте його.

Дно та борти силіконової форми з отвором вистеліть фаршем (2/3). В середину викладіть шарами дрібно порізані мариновані огірки, цибулю, грибну начинку з омлетом, потім кубики обсмаженої сьомги. Закрийте начинку рибним фаршем, що залишився (1/3). Випікайте 30 хв. за температури 180°С.

Три скибки батона підсушіть у розігрітій до 180°С духовці впродовж 10 хв. Потовчіть на крихту. Змішайте з натертим пармезаном та куркумою.

Через 10 хв. після початку випікання дістаньте кекс з духовки, присипте половиною хлібно-сирної крихти. Ще через 10 хв. – дістаньте кекс, переверніть його на деко з пергаментом та присипте поверхню крихтою, що залишилася. Запікайте кекс ще 10 хв. до рум‘яності.

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля