Ягідний пудинг

Все буде смачно

ягідний пудинг

білий хліб – 300 г

заморожені ягоди (малина, вишня, полуниця) – 500 г

цукор – 150 г

лимон – 1 шт.

м’ята – 1 гілочка

До розморожених ягід із соком додайте цукор, сік лимона та цедру. Перемішайте, залиште на 5 хв. Потім відкиньте ягоди на сито та зцідіть сік.

Скибочки хліба без скоринок занурте у сік, вистеліть ними дно й борти миски. Усередину викладіть ягоди, накрийте їх хлібом. Оберніть миску харчовою плівкою, поставте під прес на 12 год. Готовий пудинг перекладіть на блюдо, прикрасьте ягодами та м’ятою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля