Іспанський салат «Мігас»

Все буде смачно

білий хліб – 250 г

копчена свинина (грудинка) – 100 г

бекон – 50 г

олія – ​​40 мл

часник – 4 зубчики

лимон – 1 шт.

журавлина – 50 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 2 г

петрушка – 3 гілочки

Черствий білий хліб без скоринки наріжте кубиками, збризніть їх присоленою водою, накрийте рушником та залиште на 10 хв.

Розчавіть часник, обсмажте на олії впродовж 3 хв. та приберіть з пательні. У ароматне масло викладіть шматочки копченої свинини та бекону, смажте 3 хв. до появи скоринки та викладіть на паперові рушники.

На ту ж пательню покладіть кубики хліба, смажте 5 хв. до рум‘яності. Далі поверніть на пательню копченості, приправте соком лимона, сіллю, чорним меленим перцем та червоним меленим перцем, присипте салат журавлиною та петрушкою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля