Хлібний суп з яблуками та родзинками

Все буде смачно

хліб житній – 400 г

родзинки – 50 г

цукор – 100 г

яблуко «голден» – 1 шт.

вишневий сік – 50 мл

вершки (33%) – 100 мл

цукрова пудра – 20 г

кориця – 6 г

вода – 700 мл 

Хліб без скоринки поріжте скибочками та підсушіть у духовці, розігрітій до 170°С, впродовж 5 хв. Сухарі залийте окропом та залиште на 15 хв. Розм’яклий хліб відкиньте на сито і перетріть до однорідності.

До перетертої маси додайте цукор, корицю, родзинки та скибочки яблука без шкірки. Варіть на повільному вогні 15 хв. Потім додайте вишневий сік, перемішайте, проваріть ще 1 хв. і остудіть впродовж 10 хв. Перед подачею прикрасьте суп вершками, збитими з цукровою пудрою, та корицею.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля