Іспанський салат “Мигас”: рецепт покроковий

Все буде смачно

Що приготувати з черствого білого хліба? Напевно, ви ніколи не готували іспанська салат Мигас! Читайте покроковий рецепт салату з черствим хлібом, який так популярний в Іспанії. Простий в приготуванні і з оригінальним смаком – Іспанська салат Мигас однозначно здивує вас і ваших близьких.

Інгредієнти:

  • білий хліб – 250 г
  • копчена свинина (грудинка) – 100 г
  • бекон – 50 г
  • масло – 40 мл
  • часник – 4 зубчики
  • лимон – 1 шт.
  • журавлина – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • петрушка – 3 гілочки

Спосіб приготування:

  1. Черствий білий хліб без скоринки наріжте кубиками, збризніть їх присоленою водою, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин.
  2. Роздавіть часник, обсмажте на олії протягом 3 хвилин і приберіть зі сковорідки. В ароматне масло викладіть шматочки копченої свинини та бекону, смажте 3 хвилини до появи скоринки і викладіть на паперові рушники.
  3. На ту ж сковороду покладіть кубики хліба, смажте 5 хвилин до рум’яності.
  4. Далі поверніть на сковороду копченості, приправте соком лимона, сіллю, чорним меленим перцем і червоним меленим перцем, присипте салат журавлиною і петрушкою.