PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Хлібні кубики з зеленню та сиром: рецепт покроковий

Все буде смачно

Як приготувати хлібні кубики з зеленню та сиром? Закуска, для якої не потрібно ніяких вилок, їсти її можна просто руками. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт хлібних кубиків із зеленню і сиром – така закуска сподобається вашим близьким.

Інгредієнти:

  • житній хліб – 1 буханка
  • сир «чеддер» – 100 г
  • сир «сулугуні» – 100 г
  • цибуля зелена – 4 стебла
  • кріп – 5 гілочок
  • вершкове масло – 150 г
  • кунжут – 30 г
  • часник – 2 зубчики
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 5 г

Спосіб приготовуння:

  1. Зробіть 10 поздовжніх і поперечних надрізів на житній хлібині, не дорізаючи до низу 5 мм.
  2. Розтопіть масло, додайте до нього кунжут, пропущений через прес часник, сіль, чорний мелений перець, порізаний кріп та петрушку.
  3. Перемішайте і вилийте масляну заправку на хліб, заповнюючи отвори. Далі у кожен отвір вставте по скибочці сиру «чеддер» та «сулугуні».
  4. Загорніть хліб у фольгу та запікайте у розігрітій до 170°С духовці 15 хв. За 5 хв. до готовності розкрийте фольгу та допечіть хліб до хрусткої скоринки.