Яйця по-шотландськи

Все буде смачно

яйця – 9 шт.

яловичина (лопатка) – 300 г

свинина (лопатка) – 300 г

панірувальні сухарі – 250 г

борошно – 100 г

паприка – 2 г

мелений мускатний горіх – 2 г

олія – 500 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

соус «бер блан»:

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 100 г

біле сухе вино – 125 мл

базилік сухий – 2 г

сіль – 5 г 

Приготуйте фарш: пропустіть через м‘ясорубку шматочки яловичини та свинини, додайте яйце, паприку, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Добре перемішайте.

Відваріть 8 яєць так, щоб жовток залишався рідким, почистіть. Обкачайте кожне яйце у борошні, потім обліпіть фаршем та обкачайте у сухарях. Обсмажте яйця порціями у розігрітій олії по 3 хв. Потім відправте на 5 хв. у духовку, розігріту до 180°C.

Для соусу – проваріть вино з подрібненою цибулею, доки об‘єм рідини не зменшиться вдвічі. Додайте вершкове масло та зачекайте, доки воно розтане. Посоліть, поперчіть та перебийте занурювальним подрібнювачем до однорідності. Подавайте яйця разом з соусом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля