Яйця Орсіні: рецепт покроковий

Все буде смачно

Яйця Орсіні – популярний французький сніданок. Такий омлет виходить смачним і невагомим. Читайте, як приготувати яйця Орсіні. Покроковий рецепт ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Смачний омлет “Креспу”: рецепт незвичайного закусочного торта

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • олія – 20 мл
  • вершкове масло – 30 г
  • зелена цибуля – 3 стебла
  • кріп – 3 гілочки
  • сіль – 4 г
  • хліб (білий) – 3 скибки

Спосіб приготування:

  1. Відділіть білки від жовтків. Додайте до білків  сіль, збийте до крутих піків.
  2. Викладіть білки на деко з пергаментом, змащеним олією, формуючи «хмаринки» із заглибленням. Запечіть їх впродовж 4 хв. у духовці, розігрітій до 150°C.
  3. У заглибини запечених білків покладіть по жовтку, поверніть у духовку ще на 3 хв.
  4. Потім викладіть яйця «орсіні» на хліб, змащений вершковим маслом, посипте подрібненою підсоленою зеленню.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ