Запечені фаршировані яйця

Все буде смачно

запечені фаршировані яйця

яйця – 6 шт.

шпинат (заморожений) – 100 г

куряче філе – 1 шт. (200 г)

цибуля – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

олія – 20 мл

консервовані у власному соку томати – 200 г

лавровий лист – 2 шт.

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 2 г

сухий базилік – 2 г

орегано – 2 г

Відваріть філе у воді з лавровим листом та сіллю. Остудіть. Подрібнену цибулю обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Додайте розморожений шпинат, смажте 5 хв.

Відварені накруто неочищені яйця розріжте вздовж навпіл. Дістаньте половинки яєць зі шкаралупи. Відокремте жовтки від білків.

Перебийте до пастоподібного стану відварене філе, додайте підсмажену зі шпинатом цибулю, сіль, перець та варені жовтки. Ще раз перебийте до однорідності. Викладіть начинку на половинки білків.

Для томатного соусу – подрібніть до однорідної маси помідори у власному сокові, сухий базилік, орегано та сіль. Вилийте соус у форму, викладіть половинки яєць начинкою догори. Накрийте фольгою та запікайте 20 хв. за температури 180°C .

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля