Яйця «Орсіні»

Все буде смачно

яйця – 3 шт.

олія – 20 мл

вершкове масло – 30 г

зелена цибуля – 3 стебла

кріп – 3 гілочки

сіль – 4 г

хліб (білий) – 3 скибки

Відділіть білки від жовтків. Додайте до білків  сіль, збийте до крутих піків. Викладіть білки на деко з пергаментом, змащеним олією, формуючи «хмаринки» із заглибленням. Запечіть їх впродовж 4 хв. у духовці, розігрітій до 150°C.

У заглибини запечених білків покладіть по жовтку, поверніть у духовку ще на 3 хв. Потім викладіть яйця «орсіні» на хліб, змащений вершковим маслом, посипте подрібненою підсоленою зеленню.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля