Суп «Чаван Мусі»

Все буде смачно

курячі кістки (каркаси) – 500 г

вода – 1 л

креветки – 250 г

куряче філе – 240 г

гливи – 60 г

яйця – 4 шт.

сіль – 10 г

цукор – 4 г

соєвий соус – 8 мл

Зваріть курячий бульйон із кісток. Відваріть та почистіть креветки. Куряче філе та гливи поріжте на слайси.

Збийте яйця, поступово влийте до них курячий бульйон, додайте сіль, цукор та соєвий соус. У чашки викладіть відварене м’ясо креветок, слайси курячого філе та глив. Залийте все готовою яєчною сумішшю.

Чашки накрийте кришками або харчовою плівкою. Готуйте суп у пароварці 10 хв. чи на водяній бані приблизно 5-6 хв. до загущення.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля