PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Картопляні шашлички

Все буде смачно

91

картопля – 1 кг

бекон – 250 г

сіль – 20 г

чорний мелений перець – 3

гбілий мелений перець – 3 г

олія – 30 мл

Кружальця великої картоплі замаринуйте в олії, суміші білого і чорного перцю та солі. Бекон без шкірки наріжте слайсами.

На дерев’яну шпажку наштрикніть найменше кружальце, потім – бекон, далі – кружальце трохи більшого розміру і знову бекон.

Продовжуйте, поки не наштрикнете всі кружальця вперемішку з беконом, повертаючи картоплі її початкову продовгувато-овальну форму.

Вільні кінці шпажки обмотайте фольгою. Випікайте картопляні шашлички на решітці у духовці за температури 200 °C протягом 30 хвилин.