Рулет з сала, моркви та курячого філе

Все буде смачно

рулет з сала, моркви та курячого філе

сало – 700 г

куряче філе – 200 г

морква – 1  шт.

часник – 8 зубчиків

чорний мелений перець – 3 г

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 6 г

чебрець – 1 г

коріандр – 1 г

сіль – 10 г

олія – 20 мл 

Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Куряче філе наріжте смужками. У ступці змішайте часник, сіль, паприку, чорний та червоний мелений перець, чебрець та коріандр.

Половиною ароматної суміші натріть сало з одного боку. На весь пласт сала викладіть натерту моркву. Зверху на сало з морквою покладіть смужки курячого філе та розподіліть другу половину суміші зі спецій та часнику.

Загорніть сало з морквою та куркою у рулет. Обгорніть термостійкою харчовою плівкою. Відваріть у киплячій воді 1,5 год.

Дістаньте рулет з води, зніміть плівку, викладіть на деко з пергаментом. Змішайте олію з паприкою, змастіть поверхню рулету. Поставте запікатися на 5 хв. за температури 220°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля