Перепілки з кукурудзяною крупою та шкварками

Все буде смачно

рулет з сала, моркви та курячого філе 2

сало – 400 г

перепілки – 6 шт.

кукурудзяна крупа – 200 г

бекон – 100 г

печериці – 300 г

болгарський перець – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

лимон – 1 шт.

сіль – 15 г

розмарин – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

орегано – 2 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 20 мл

Приготуйте маринад: перебийте до однорідної маси часник, листя розмарину та чебрецю, перець чилі, сіль, чорний мелений перець та сік лимону. У перепілок відріжте шийки, натріть тушки маринадом, залиште на 15 хв.

Кукурудзяну крупу залийте окропом, залиште на 15 хв. Нарізане кубиками сало зі шкіркою обсмажте до шкварок. На окремій пательні з олією обсмажте до золотистості подрібнену цибулю. З‘єднайте крупу, шкварки та цибулю. Посоліть та поперчіть начинку, нафаршируйте перепілок.

Для овочевої подушки – перемішайте розрізані четвертинками печериці, нарізаний смужками болгарський перець та півкільця цибулі. Посоліть, додайте орегано та олію. Викладіть на деко з пергаментом.

На овочеву подушку покладіть перепілок, обгорніть їх слайсами бекону. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хв.

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля