Вертути зі шкварками

Все буде смачно

вертути зі шкварками

сало – 700 г

борошно – 640 г

кефір (2,5%) – 500 мл

яйця – 2 шт.

бринза – 200 г

сухі дріжджі – 11 г

олія – 60 мл

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

кріп – 20 гілочок

сіль – 10 г

цукор – 25 г

чорний мелений перець – 3 г 

Приготуйте тісто: змішайте кефір з яйцем, сіллю, цукром та олією. Окремо змішайте борошно та дріжджі. Частинами додайте сухі інгредієнти до рідких, замісіть тісто, залиште його підходити на 30 хв.

Приготуйте начинку. Кубики сала обсмажте до шкварок впродовж 7 хв. Злийте смалець. Додайте до шкварок подрібнену цибулю та обсмажте ще 3 хв. Додайте подрібнений часник, перемішайте та зніміть з вогню.

З‘єднайте обсмажені з цибулею та часником шкварки з подрібненим кропом та бринзою. Додайте чорний мелений перець, залиште начинку остигати.

Розкачайте тісто у прямокутний пласт, наріжте смужками, шириною 5 см. Викладіть на них начинку, защипніть краї тіста та загорніть равликом.

Викладіть вертути на деко з пергаментом, змащене смальцем. Зверху змастіть збитим яйцем. Випікайте у розігрітій до 180°С духовці 40 хв.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля