Мариноване сало у цибулевому лушпинні

Все буде смачно

мариноване сало

сало – 1,5 кг

цибулеве лушпиння – з 10 цибулин

сіль – 165 г

часник – 8 зубчиків

чорний мелений перець – 12 г

чорний перець горошком – 15 шт.

лавровий лист – 3 шт.

Промите цибулеве лушпиння залийте окропом (1,5 л). Додайте сіль, чорний перець горошком та лавровий лист. Проваріть 30 хв.

Покладіть у відвар сало, варіть 30 хв. Остудіть та відправте сало з маринадом на добу у холодильник.

У ступці змішайте часник, чорний мелений перець та сіль. Дістаньте сало з маринаду, натріть ароматною сумішшю. Загорніть у пергамен та плівку. Залиште просочуватися у холодильнику на 2 доби.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля