Чічаррон

Все буде смачно

чічаррон

шкірка з сала – 200 г

олія – 250 мл

чорний перець горошком – 7 шт.

гострий червоний перець – 1 г

чорний мелений перець – 2 г

білий мелений перець – 2 г

паприка – 4 г

сіль – 15 г

Свинячу шкірку очистіть від залишків сала та поріжте на смужки. Відваріть впродовж 45 хв. у окропі з сіллю та горошинами чорного перцю. Просушіть та  обсмажте смужки шкірки у розігрітій олії 5 хв. Викладіть на паперові рушники.

Змішайте сіль, чорний, червоний та білий мелений перець, паприку. Посипте чічаррон спеціями.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля