Рулет з грудинки з потрушками

Все буде смачно

рулет з грудинки з потрушками

свиняча грудинка – 750 г

курячі серця – 250 г

курячі шлуночки – 250 г

морква – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

курага – 40 г

чорнослив – 40 г

журавлина (сушена) – 40 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 4 г

черствий хліб – 4 шматочки

молоко (2,5%) – 150 мл

яйця – 2 шт.

олія – 20 мл

Сердечка та шлуночки відваріть у воді впродовж 30 хв. Свинячу грудинку розріжте, не дорізаючи до кінця 1 см. Накрийте плівкою та відбийте до товщини 1,5 см. Потім зробіть насічки на відстані 2 см одна від одної, утворюючи сіточку. Натріть м‘ясо сіллю та перцем.

З черствого хліба зріжте скоринку, залийте теплим молоком, відставте на 10 хв. Цибулю наріжте кубиком і обсмажте 3 хв. Додайте натерту на крупній терці моркву і обсмажте ще 3 хв.

Пропустіть через м’ясорубку з крупною решіткою потрушки, відтиснутий хліб, підсмажені овочі. Додайте збиті яйця. Посоліть та поперчіть. Перемішайте.

Курагу та чорнослив наріжте соломкою, сушену журавлину подрібніть ножем.

На пласт грудинки викладіть гіркою фарш, зверху по черзі викладіть курагу, чорнослив та журавлину. Сформуйте рулет, загорніть його в пергамент, а потім в фольгу. Запікайте 1,5 год. за температури 200°С, розріжте фольгу і пергамент та запікайте ще 30 хв. до утворення скоринки.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля