Куирдак

Все буде смачно

куирдак

курячі сердечка – 500 г

куряча печінка – 400 г

яловичина (лопатка) – 500 г

цибуля – 3 шт.

часник – 5 зубчиків

сало – 100 г

картопля – 2 шт.

морква – 2 шт.

перець болгарський – 4 шт.

помідори – 5 шт.

кріп – 20 гілочок

петрушка – 20 гілочок

чорний мелений перець – 9 г

зіра – 6 г

сіль – 20 г

Наріжте кубиком сало, розтопіть у казані. Додайте нарізану кубиком яловичину, обсмажте 10 хв. Потім покладіть сердечка, смажте 5 хв. Додайте печінку і обсмажте все разом ще 10 хв.

Після цього додайте подрібнену цибулю та часник, через 10 хв. – покладіть  кубики моркви та болгарський перець, влийте воду та тушкуйте 5 хв. Перекладіть нарізані кубиком помідори без шкірки, продовжуйте тушкувати впродовж 5 хв.

Наріжте картоплю кубиками, відправте в казан, додайте ще води, посоліть, поперчіть, покладіть зіру, перемішайте і тушкуйте куирдак під кришкою 40 хв.

Готову страву присипте подрібненою петрушкою та кропом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля