Ковбаски з потрушками

Все буде смачно

ковбаски з потрушками

свиняча оболонка – 1,2 м

курячі сердечка – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

рис довгозернистий – 100 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 80 мл

сіль – 10 г

перець червоний мелений – 3 г

перець чорний мелений – 3 г

мускатний горіх – 2 г

цукор – 25 г

вода – 80 мл

олія – 20 мл

соус:

йогурт натуральний (15%) – 200 мл

часник – 2 зубчики

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

кінза – 2 гілочки

цукор – 8 г

сіль – 5 г 

Відваріть промитий рис впродовж 20 хв. Остудіть. Обсмажте подрібнену цибулю впродовж 3 хв. Змішайте нарізані кубиками сердечка, печінку, твердий сир. Додайте обсмажену цибулю та відварений рис.

Вбийте яйця, посоліть, поперчіть, влийте молоко та перемішайте.

Один кінець очищеної свинячої оболонки зав’яжіть кулінарною ниткою. Заповніть оболонку фаршем та зав‘яжіть другий кінець. Розділіть ковбаску на рівні частини, перев’язуючи її ниткою.

Зробіть проколи зубочисткою, викладіть ковбаски на деко, влийте воду. Запікайте 30 хв. за температури 160°С. Проваріть цукор з водою до утворення карамелі. Дістаньте запечені ковбаски, злийте рідину. Змастіть ковбаски сиропом та запікайте ще 10 хв. 

Приготуйте соус. З‘єднайте йогурт з подрібненим кропом, петрушкою та кінзою. Вичавіть часник, додайте цукор та сіль. Перемішайте. Подавайте до ковбасок.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля