Стір-фрай з курячих потрушків

Все буде смачно

стір-фрай з курячих потрушків (3)

курячі сердечка – 200 г

курячі шлуночки – 200 г

куряча печінка – 200 г

болгарський перець червоний – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

кунжут білий (обсмажений) – 20 г

олія – 40 мл

соєвий соус – 80 мл

цукор – 100 г

крохмаль – 10 г

перець чорний мелений – 3 г

часник – 2 зубчики

корінь імбиру – 3 см

вода – 10 мл

Обсмажте на розігрітій з олією сковороді шлунки впродовж 5 хв., додайте сердечка, а через 5 хв. – печінку. Смажте все разом ще 5 хв.

Окремо обсмажте до прозорості нарізану чвертькільцями цибулю. Додайте нарізаний соломкою болгарський перець і смажте ще 5 хв. Потім покладіть нарізаний тонкою соломкою корінь імбиру та вичавіть часник.

Для соусу – змішайте соєвий соус, цукор, розведений крохмаль, мелений чорний перець.

Викладіть овочі на сковороду до потрушків, додайте соус, перемішайте і смажте 5 хв. Готовий стір-фрай присипте обсмаженим кунжутом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля