Шашлички із курячих шлунків та сердечок

Все буде смачно

шашлички із курячих шлунків та сердечок (4)

курячі шлуночки – 500 г

курячі сердечка – 500 г

часник – 6 зубчиків

цибуля – 1 шт.

газована мінеральна вода – 300 мл

олія – 40 мл

сіль – 35 г

перець чорний мелений – 6 г

перець білий мелений – 3 г

паприка – 4 г

соєвий соус – 80 мл

цукор – 50 г

розмарин свіжий – 1 гілочка

розмарин сушений – 2 г

апельсини – 2 шт.

Приготуйте маринади для потрушків. Для пряного маринаду змішайте олію, сіль, чорний та білий мелений перець, паприку, подрібнену цибулю та вичавлений часник. Влийте газовану мінеральну воду, перемішайте.

Для соєвого маринаду з‘єднайте соєвий соус, часник, розмарин.

У пряний маринад покладіть очищені шлунки, у соєвий – сердечка. Накрийте плівкою і залиште в холодильнику на 1 год.

Потім насадіть порізно шлунки та сердечка на шпажки. Запікайте шашлички зі шлунків 30 хв., а шашлички з сердечками – 20 хв. за температури 180°С.

Для соусу – покладіть у сотейник цукор, сіль, чорний мелений перець, гілочку розмарину, цедру апельсина та апельсиновий сік. Варіть соус на середньому вогні близько 20 хв. до випарювання половини рідини. Подавайте шашлички з соусом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля