Пресоване м’ясо з потрушків

Все буде смачно

пресоване м’ясо з потрушків

печінка куряча – 600 г

сердечка курячі – 200 г

філе куряче – 500 г (2 шт.)

желатин – 10 г

цибуля ріпчаста – 2 шт.

часник – 3 зубчики

сіль – 5 г

перець чорний мелений – 2 г

олія – 40 мл

вода – 40 мл

Обсмажте на олії подрібнену цибулю, додайте порізані на 4 частини сердечка, смажте 5 хв. Потім покладіть нарізану кубиком печінку та куряче філе. Смажте 15 хв.

Перекладіть потрушки в миску. Якщо є зайва рідина – злийте її. Приправте потрушки сіллю, перцем, перемішайте. Додайте розведений желатин.

Викладіть масу на марлю. Заверніть рулетом, краї марлі зав’яжіть вузликом. Притисніть ковбаску дошкою, обгорніть харчовою плівкою та притисніть руками, щоб вийшов пласт завтовшки 4 см. Поставте зверху гніт і відправте всю конструкцію на 12 год. у холодильник. Готове пресоване м’ясо дістаньте з марлі та наріжте шматочками.