Кучмачі

Все буде смачно

кучмачі (1)

курячі сердечка – 300 г

курячі шлуночки – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 2 шт.

часник – 4 зубчики

перець чилі – 1 шт.

барбарис сушений – 6 г

хмелі-сунелі – 4 г

коріандр горошком – 6 шт.

чорний перець горошком – 8 шт.

червоне сухе вино – 120 мл

олія – 100 мл

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

для подачі:

червона цибуля – 1 шт.

кінза – 20 гілочок

гранат – 1 шт.

З потрушків зріжте плівки та зайвий жир. Сердечка розріжте навпіл, шлуночки і печінку – на 4 частини.

Шлуночки з сердечками обсмажте на розігрітій олії 5 хвилин. Посоліть, поперчіть і додайте вино. Перемішайте. Потім влийте півсклянки води і тушкуйте на малому вогні 30 хвилин.

Цибулю наріжте чвертькільцями і обсмажте до прозорості. Додайте до цибулі печінку, обсмажте 3 хвилини.

Перець чилі поріжте маленькими кубиками. У ступці розітріть часник, перець чилі, барбарис, коріандр, чорний перець горошком і сіль. Додайте до спецій вино.

До обсмаженої печінки викладіть сердечка і шлуночки, додайте суміш спецій з вином та хмелі-сунелі. Перемішайте і обсмажте на сильному вогні 5 хвилин.

Для подачі червону цибулину наріжте соломкою. Листочки кінзи подрібніть і змішайте з цибулею. Додайте олію. Готові кучмачі прикрасьте заправленою цибулею та зернами гранату.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля