Як правильно чистити моркву?

Все буде смачно

На кухні шоу «Все буде смачно!», ведуча Надія Матвєєва, кулінарний експерт Наталія Левензон і лікар Людмила Шупенюк з’ясували, який спосіб чищення моркви найбільш швидкий і правильний – вони випробували металеву губку, ніж і спеціальну овощечистку.

iStock-493338584Всі способи виявилися приблизно однаковими за часом. Але овощечистка зрізує шкірку морквини, в якій міститься багато корисних вітамінів. Використовуючи ніж та зрізуючи тільки верхню (грубу) частину шкірки, ми отримуємо неякісну чистку, тому що в нерівностях залишається бруд. А ось металева губка очищає морквину в найбільш важкодоступних місцях і не зрізає верхній шар шкірки. Після чищення моркви треба ретельно її помити і покласти у велику миску з водою, щоб вона не сохла до початку приготування.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля