Морквяні котлети з курячою печінкою

Все буде смачно

морквяні котлети з курячою печінкою

морква – 400 г

печінка куряча – 300 г

молоко (2,5%) – 250 мл

цибуля – 1 шт.

часник – 5 зубчиків

яйця – 2 шт.

борошно – 125 г

сіль – 10 г

кмин – 2 г

олія – 100 мл

чорний мелений перець – 4 г

Курячу печінку запаніруйте у суміші чорного меленого перцю, солі та борошна. Обсмажте на пательні впродовж 3 хв. з обох боків до напівготовності. Додайте кмин, перемішайте та поріжте печінку кубиками.

Моркву натріть на дрібній терці, замаринуйте впродовж 30 хв. у молоці. Приготуйте засмажку з цибулі та часнику, більшу частину відправте до печінки, меншу – до моркви, процідженої від молока. Також додайте до моркви яйця, борошно, сіль та чорний мелений перець.

Сформуйте з морквяної маси коржики, всередину покладіть начинку з печінки, сформуйте котлетки. Обсмажте їх на пательні по 5 хв. з обох боків та запечіть на пергаменті впродовж 10 хв. за температури 180°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля