Морквяний суп «Капучино»

Все буде смачно

морквяний суп «капучино» з часниковими крутонами  (1)

морква – 300 г

картопля – 200 г

цибуля – 1 шт.

часник – 2 зубчики

кінза – 2 гілочки

батон – 150 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 600 мл

олія – 50 мл

червоний гострий мелений перець – 6 г

хмелі-сунелі – 3 г

сіль – 10 г

У підсоленій воді відваріть картоплю, додайте засмажку з цибулі та моркви, приправлену червоним меленим перцем, та проваріть 30 хв. Процідіть овочі та перебийте блендером, поступово додаючи підігріті вершки.

Приготуйте часникові крутони: порізаний кубиком м’якуш учорашнього батону приправте сіллю, хмелі-сунелі, вичавленим через прес часником та олією. Підсушіть у духовці, розігрітій до 180°C, впродовж 5 хв. Готовий суп приправте порізаною кінзою та присипте крутонами.