Морквяне печиво

Все буде смачно

морквяне печиво  (1)

морква – 150 г

апельсин – 1 шт.

вівсяні пластівці – 100 г

борошно – 160 г

яйце – 1 шт.

цукор – 50 г

олія – 50 мл

сіль – 3 г

розпушувач – 5 г

цукрова пудра – 25 г

Перебийте до однорідності яйце, вівсяні пластівці, борошно, сіль, розпушувач та цукор. З‘єднайте масу з морквою, подрібненою до пюре. Додайте цедру половини апельсина та олію. Замісіть тісто, розкачайте в пласт.

Виріжте формочками печиво у вигляді моркви. Перекладіть на деко з пергаментом. Випікайте 20 хв. за температури 200˚С. Готове печиво присипте цукровою пудрою.