Морква по-вірменськи

Все буде смачно

морква по-вірменськи

морква – 1 кг

цибуля ріпчаста – 400 г

солодкий перець – 500 г

гострий перець – 1 шт.

томатна паста – 200 мл

петрушка – 15 гілочок

кріп – 15 гілочок

кінза – 15 гілочок

фіолетовий базилік – 15 гілочок

часник – 4 зубчики

сіль – 30 г

цукор – 8 г

яблучний оцет (9 %) – 30 мл

олія – 200 мл

Цибулю поріжте кубиками по 5 мм. Моркву та болгарський перець – кубиками в 1 см. Перець чилі наріжте дрібними шматочками, часник – слайсами.

На розігрітій олії обсмажте цибулю та моркву впродовж 25 хвилин. Додайте болгарський перець, перець чилі та часник. Обсмажте 5-7 хвилин.

Потім додайте томатну пасту, сіль, цукор і яблучний оцет. Влийте 1 склянку води і протушкуйте овочі ще 10 хвилин. Наприкінці покладіть подрібнену зелень.