Морква-фрі з домашнім соусом

Все буде смачно

фрі (1)

морква – 360 г

олія – 40 мл

сіль – 5 г

сухий базилік – 3 г

для соусу:

вершки (18 %) – 100 мл

плавлений сир (м’який) – 100 г

гірчиця американська – 10 мл

сіль – 3 г

Поріжте моркву брусочками, замаринуйте у суміші олії, солі, сушеного базиліку. Викладіть на пергамент та запечіть у духовці впродовж 25 хв. за температури 180°C.

Для соусу – вершки та м’який плавлений сир змішайте та, нагріваючи, доведіть до однорідності. Посоліть, додайте гірчицю, перемішайте та зніміть з вогню.

Подавайте моркву-фрі з соусом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля