Солодощі «Мітарасі»

Все буде смачно

солодощі «мітарасі»

рисове борошно – 100 г

соєвий соус – 40 мл

цукор – 50 г

крохмаль – 30 г

олія – 20 мл

Рисове борошно з‘єднайте з водою у пропорції один до одного та замісіть м‘яке тісто. Сформуйте з нього невеличкі кульки та викладіть їх у киплячу воду.

Після того, як кульки спливуть на поверхню, дістаньте їх шумівкою та перекладіть у холодну воду з льодом. Охолоджені кульки обсмажте у розжареній пательні до золотавості.

Приготуйте соус. Для цього розчиніть у воді крохмаль, з‘єднайте його у сотейнику з соєвим соусом та цукром. Проваріть суміш на плиті, помішуючи її, доки не загусне.

Підсмажені кульки викладіть на блюдо, встроміть у них шпажки. Полийте «мітарасі» карамельним  соусом.