Рисовий квас

Все буде смачно

25541

рис (довгозернистий) – 150 г

вода – 1,5 л

цукор – 225 г

дріжджі (сухі) – 1 г

родзинки – 50 г

Відварений рис змішайте з сухими дріжджами, цукром (25 г) та родзинками. Залиште під рушником на 1 год. Сирий рис (50 г) обсмажте з цукром (75 г) до бурштинового кольору.

Перекладіть у банку обидві рисові маси, додайте цукор (125 г) та гарячу воду. Перемішайте. Накрийте банку марлею  та залиште настоюватися на 5 днів у теплому місці. Процідить і поставте квас ще на добу в холодильник.

 

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля