Курячі мішечки з рисом

Все буде смачно

курячі мішечки з рисом

рис — 180 г

курячі ніжки — 4 шт.

цибуля — 1 шт.

часник — 2 зубчики

вершки 15% — 60 мл

мелений мускатний горіх — 2 г

петрушка — 3 гілочки

сіль — 20 г

чорний мелений перець — 8 г

паприка — 8 г

олія — 40 мл

Приготуйте начинку. Відваріть рис впродовж 15 хв. Обсмажте до прозорості цибулю, нарізану кубиком 2 на 3 мм, та подрібнений часник. Дрібно наріжте петрушку.

Змішайте рис, петрушку, цибулю з часником та додайте вершки. Посоліть, поперчіть, приправте начинку меленим мускатним горіхом.

Відділіть м‘ясо курячих ніжок від кісток. Відбийте його молоточком до товщини 1 см. Кожен шматок м‘яса присипте спеціями: сіллю, чорним меленим перцем та паприкою.

Сформуйте мішечки: викладіть на м‘ясні заготовки по 2 ст. л. начинки, зберіть докупи краї м‘яса і скріпіть їх кулінарною ниткою. Огорніть мішечки фольгою та викладіть на деко. Випікайте за температури 180 °C впродовж 30 хв. За 10 хв. до готовності розкрийте фольгу, щоб зверху утворилася золотава скоринка.