Торт з квасолі

Все буде смачно

Fasol'_final

квасоля (червона) – 330 г 

яйця – 5 шт.

цукор – 180 г

борошно – 160 г

розпушувач – 5 г

мелений мускатний горіх – 1 г

вершкове масло – 120 г

сіль – 2 г

варене згущене молоко – 400 г

чорний шоколад (70%) – 180 г

цукрова пудра – 50 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 60 мл

Відварену червону квасолю подрібніть на пюре. Збийте яйця з цукром, додайте суміш борошна, розпушувача, меленого мускатного горіха та солі. Підмісіть квасоляне пюре. Викладіть тісто в охолоджену форму, випікайте 40 хв. за температури 180°C.

Для крему – збийте варене згущене молоко з вершковим маслом. Додайте перетерту через сито відварену червону квасолю. Охолодіть крем 30 хв.

Приготуйте ганаш: гіркий шоколад розтопіть на паровій бані. Додайте вершки, цукрову пудру, вершкове масло. Перемішайте.

Сформуйте торт. Бісквіт розріжте горизонтально на три коржі. Промастіть їх кремом. Залишками крему змастіть верхівку і боки. Охолодіть торт впродовж 30 хв., покрийте з усіх боків ганашем та знову поставте в холодильник на 30 хв.

Готовий торт прикрасьте карамелізованою квасолею, апельсиновою цедрою та м’ятою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля