Пиріг з квасолею, куркою та грибами

Все буде смачно

1172465_66792-300x0

борошно – 320 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 2 шт.

квасоля (біла) – 220 г

куряче філе – 250 г (1 шт.)

мариновані маслюки – 150 г

цибуля – 1 шт.

петрушка – 5 гілочок

лимон – 1 шт.

олія – 40 мл

чебрець (сушений) – 2 г

базилік (сушений) – 1 г

паприка – 2 г

чорний мелений перець – 4 г

цукор – 25 г

сіль – 12 г

кунжут – 25 г

Збийте яйце з цукром та сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло. Поступово введіть борошно та замісіть тісто. Охолодіть його впродовж 30 хв.

Для начинки – куряче філе натріть сіллю, чорним меленим перцем, чебрецем та обкачайте у лимонній цедрі. Обгорніть фольгою, випікайте 15 хв. за температури 180°C. Запечене філе підкоптіть впродовж 5 хв. на суміші чорного та зеленого чаю у фользі зі дірочками.

Відварену до напівготовності квасолю перекрутіть через м’ясорубку, додайте обсмажену цибулю, нарізані кубиком мариновані гриби, подрібнену петрушку, кубики підкопченого курячого філе. Посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, мелену паприку, сушений чебрець. Перемішайте.

Сформуйте пиріг. Від тіста відділіть 1/3 частину. Обидві частини тіста розкачайте у тонкі коржі. Більший корж покладіть в роз’ємну форму, зверху викладіть начинку. З меншої частини тіста витисніть формочкою зірочки. Викладіть їх поверх начинки.

Змастіть пиріг яйцем, присипте кунжутом. Накрийте форму фольгою. Випікайте 50 хв. за температури 180°C. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля