PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пребранац

Все буде смачно

pasulj3

квасоля (плямиста) – 800 г

цибуля – 5 шт.

часник – 3 зубчики

томатний сік – 125 мл

олія – 80 мл

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 18 г

чорний мелений перець – 1 г

сіль – 5 г

Півкільця цибулі обсмажте на олії до золотавості, додайте подрібнений часник, мелений червоний перець, паприку, чорний мелений перець та сіль.

Сформуйте пребранац: викладіть у форму шарами попередньо відварену до напівготовності квасолю та цибулю зі спеціями. Залийте розведеним у квасоляному відварі томатним соком. Накрийте форму фольгою. Випікайте 1 год. за температури 180°C.