Пребранац

Все буде смачно

pasulj3

квасоля (плямиста) – 800 г

цибуля – 5 шт.

часник – 3 зубчики

томатний сік – 125 мл

олія – 80 мл

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 18 г

чорний мелений перець – 1 г

сіль – 5 г

Півкільця цибулі обсмажте на олії до золотавості, додайте подрібнений часник, мелений червоний перець, паприку, чорний мелений перець та сіль.

Сформуйте пребранац: викладіть у форму шарами попередньо відварену до напівготовності квасолю та цибулю зі спеціями. Залийте розведеним у квасоляному відварі томатним соком. Накрийте форму фольгою. Випікайте 1 год. за температури 180°C.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля